CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Saturday, December 31, 2011

Wish 2012

Salam,

Lagi beberapa jam je lagi tahun 2011 akan meninggalkan kita.. Dan muncul la tahun 2012 pulak.. Tahun bertambah umur pun bertambah.. Azam korang tahun lepas macam mana? Dapat di capai ke? Aku tak capai sangat target dalam 80% dah tercapai.. Tapi xpela aku bersyukur sangat. Boleh di katakan hidup aku sempurna dengan orang-orang tersayang di sekeliling.. Tahun depan insyaallah status aku pun akan bertukar.

Ni di antara wish aku atau lebih tepat azam aku la.. Pertama aku nak confirm kerja sebab aku nak sangat beli rumah.. Aku nak simpan duit banyak-banyak supaya ujung tahun boleh melancong beramai-ramai. Lagi 1 aku ni bila la nak kurus entah. Asyik takde mood je nk usaha. Lagi lagi aku nak pakai tudung secara full time.. Hahaha. Aku kan dah berstatus baru. Harap semuanya baru la..

Apa lagi ek.. Emmmm ade 6jam lagi tuk berfikir hehe..

Sempena tahun baru ni aku nak jugak la mintak maaf kalau ada tersalah kata terkasar bahasa atau tersalah tulis. Maaf tau.. Selamat tahun baru 2012 semua.. Semoga hidup kita dirahmati dan diberkati selalu :)
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

NURULHANIF said...

selamat tahun baru wawa..

suzie rahman said...

caya lah guna bb jer wat en3.per pon hidup ko dh lengkap.hope bhagia menjalani alam baru nnt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...