CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, December 29, 2011

kembara cinta

hai. assalamualaikum. selamat pagi.


agak lama tak menulis. kesibukan melanda di akhir tahun. arini rasa nak cerita pasal sabtu lepas. aktiviti paling best sekali. aku rasa spises cam aku mesti suka punya. SHOPPING!!!!

sabtu pagi-pagi lagi aku dah mulakan kembara. kembara mencari barang hantaran. sebenarnya aku satu apa pun tak beli lagi.. sekarang dah tinggal lebih kurang sebulan je. so kembara ala-ala marathon ni harus di sempurna dalam minggu ni jugak. bakal habis lah duit aku untuk lalan. tapi takpe la bukan selalu kan.... aku dah pesan awal-awal jangan banyak songeh sangat pilih hari tu jugak kena settle beli 7 barang nak letak dalam dulang...



fisrt destinasi ini

v

v

v

v



biasa la sogo ni kalau tak penuh bukan sogo namanya.. sales nya bukan main rasanya memang ada je sales pun. masuk-masuk je aku punya hidung dah menusuk-nusuk bau perfume. dalam hati dah pening macam mana la nak pilih dah banyak sangat. tapi perot dah lapar tak breakfast lagi. so beli roti je dulu. pastu sambung shoping. mula sekali tengok perfume.. memamg pening asyik bau macam-macam. akhirnya berjaya pilih yeayyyy.... kat bawah ini hantaran perfume gubahan my mum rajin kan dia. abis je tingkat 1 terus ke tingkat seterusnya tempat tali pinggang dengan purse. pastu bla bla bla.... abis setle pencarian kat sogo sampai kul 3 cam tu. perot pun lapar...




muka saya yang gumbira bershoping...



ni lunch atas permintan lalan ye... dia request nak makan kat nandos so ni la yang kami makan.. dari 10 aku bagi 8 markah je... tapi sumpah sup dia sedap...



pencarian yang xtak di jumpai di teruskan ke midvelly. jalan punya jalan bukan saja barang lalan aku beli barang untuk aku pun dia belikan. tengok kasut kat bawah ni. berangan nak pakai tapi rasa macam tak mampu je tinggi sangat kak oiii.... sweet kan?




oh jam dah menunjukkan kul 8 kami punya kaki pun dah penat berjalan. malam ni kami nak kena jumpa orang. nak ambil wishing tree saye dengan kad kawin. ape kad kawin ye... nak jumpa orang tu kat kajang. aku tak pandai sangat jalan ke kajang. jalan ke hj.samuri punya satay pandai la... hahaha so ni jadikan tempat pertemuan dan dinner kami malam tu.. sedap wooo...

malam tu jugak aku balik rumah mandi siap shoot balik ipoh sebab esok malam aku dah janji nak bawa family makan besar... alhamdulillah rezeki ada... so kami raikan bersama..
seafood kat simpang Lawin ni memang terbaik dari ladang!!!







jadi berakhir la kembara cinta kami pada minggu lepas yang jatuhnya pada cuti krismas hehe... im so happy. semuanya berjalan lancar. semua barang hantaran siap di cari. hari ini aku nak balik kampung dan bercuti panjang. aku kena siapkan macam-macam kat rumah tu.. ada sapa-sapa nak tolong x? hehe...


thanks Allah bagi saya kegembiraan ini..

syukur alhamdulillah


** tak sampai sebulan je lagi... sy sgt berdebar




4 comments:

NURULHANIF said...

:)

suzie rahman said...

sy pon nk "kembara" itu

MaMADeBOt said...

oit dtg kajang npe xsggah umah aku??
rindu kt ko...
dh lame xjmp...

sis wawa said...

anum...
aku pun rindu kengkawan...
nanti dtg tau bkn 2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...