CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, December 14, 2011

best ke pegi gym?

hai..

hari ni rasa nak update sesuatu.. tak tahu kenapa sekarang makin hari makin malas nak menulis blog ni. disebabkan tak nak bersarang sangat akan ku gagahkan jua untuk menulis.. ni cerita malam semalam masih tak basi lagi la.. boleh panaskan dan makan balik hahahaha gilak lari tajuk.

semalam setelah dekat sebulan aku bercuti aku kembali ke gym. start bulan 10 aku dah g gym sebenarnya tapi biasa la gym, gym jugak makan still makan. so tak payah la tanya berapa berat turun menyampah aku nak jawab. kalau tanya aku akan senyum macam kerang busuk je... gym ni dekat je ngan rumah aku. nama gym ni ROCKAfella terbaik kan namanya belum tengok tempatnya best sangat kot. rumah aku kat mane? kat bandar sri permaisuri , cheras ok. walaupun tak sampai 10 minit jalan kaki aku tetap gedik nak naik kereta jugak hahaha...

gym ni ada 3 tingkat semuanya, tingkat 1 universel semua boleh guna la. tingkat 2 semua body builder ok. tingkat 3 ni ruang untuk erobik sebelah dan sebelah lagi gym khas untuk wanita sahaja. tiap hari aku akan g erobik la.. best.... pas 2 turun tingkat 1 main-main banyak alatan baru kat sana dah memang tempat baru pun..

klimiks cerita aku ni ialah aku sangat teruja apabila banyak aaron aaron aziz berbadan kacak dan bergaya kat gym. wah hensem kot... cuba korang bayangkan kejap... tapi selalunya aku tunduk je depan dorang memamg tak la aku nak jadi bini pilihan hahahaha..... tapi ni la paling bestnya g gym sambil excersice boleh cuci mata :)



dapat tuala free time daftar hari tu... PINK colour of course


ni tempat kami ber Erobik.. 1 2 3 ..... 8 8 lagi......

kaki gajah saya... ahhh biar la :p


nampak tak kesungguhan muka tu? peloh-peloh yang kat baju tu. see...see... semangat kan saye? kan dah kata memang best pergi gym. (tapi kadang-kadang aku malas jugak pergi normal ok....)


4 comments:

suzie rahman said...

gatal giler wa

sis wawa said...

tang mane gatal lak? ini betul2 bkn main2...

aznee said...

salam...nk tya kita leh request personal trainer x?..

achaha said...

nak tau berapa harga kat gym neh ? pendaftaran dan bulanan dia berapa ? mohon pencerahan ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...