CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, June 29, 2011

hotspring tambun!

hai...
Assalamualaikum...... hari ahad lps lepas abis je kursus aku n the geng pg check in kt hotspring tambun... pendapat aku la kn.. biase je.. best sb dpt berendam lame2 dr ptg sampai ke mlm.. lps penat2 mmg rase tenang je berendam kt cni... sp xpenah g blh try g skali.. mst nk g lg hahaha...


bayaran masuk - rm15 , dibuka setiap hari dari 6.00ptg -10.00 mlm tp kalo masuk lost world of tambun mmg tmpt ni akan dibuka seawal pg... tp lost world xde la bkk smpi mlm ye...dalam ni ade byk kolam.. yang aku cube aje ade 4 kolam yg lain aku xcube sb airnye panas sgt.. tulisnye 40c tp ntah la xtercapai kaki ku nk masuk tmpt yg tertulis"jakuzi' berasap2 airnye....


welcome tp hotspring!!!

bawah batu ni la paling lame aku berendam suhunye 38c je... pemandangan pn cantik.. bila mlm nmpk lak bintang2.. pehhhh

hhh....kolam ni pn blh mandi gak... sblh 2 ade spA ye.. aku xg pn spa2 bagai ni...


ok dah kami nk mandiii...







**nti bwk lg sy kt cni ek en.azlan :)

bye....

2 comments:

dania said...

nnt bwk sy skali ye..teringin nk g gak..

sis wawa said...

blh2.. ajak abg eim skali... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...