CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, March 28, 2012

i Love my Life

assalamualaikum... god morning.. ape khabar blogger seantero dunia? aku? of course la sihat.. bertambah sihat bertambah happy lepas kawen ni.. meh nak cte ckit perkembangan terbaru ade orang nak bace ke? xpela tulis jela kan.. nanti aku bace sendiri.. sedih je ayat..

lepas balik dari penang ari 2 kan hubby aku di men badminton.. xreti penat die 2. dah jadi rutin setiap malam jumaat hubby ngan kawan2 die g main badminton.. hubby aku dah lama duduk kat flat Hb Road, kalau orang ipoh xtau memang bongek la flat ni kat mana.. sekarang kami lak menyewa kat situ. nak beli rumah oh xmampu lagi la... sambung cerita, nak tau kawan2 hubby aku pun baru kawin cam kami. kira sederet la kenduri.. beza sebulan dua je.. bila cam2 kami wife-wife yang bosan duk tengok husben2 berbadminton kami amik kesempatan pergi berborak kat Tutti Frutti sambil tambah lelemak... disebabkan husben2 kami berkawan baik since kecik lagi kami pun bakal berkawan baik :)

tengok jari kami masih ada inai kan.... opsss cincin tertinggal kat rumah hehe ^^
Presenting Puan Ayaya + Puan Awien + Puan Wawa + Love u All :)


nak tau aku bahgia sangat lepas kawin ni... kadang2 rasa ok gak duk jauh bila balik tiap minggu hubby aku baik sangat rumah semua dah kemas.. baju semua dah basuh... dan paling aku xsangke die suke memasak hehe.. sayang sangat la kat orang tu... sapa yang belum kawin tu anda adalah sangat rugi hahahaha.. sambung lagi cerita, setiap hari ada je program best2 tp duk rumah layan tv pun best (sdey ckit db B4u 133 dah xde). ari jumaat tu kami lepak makan ais krim lagi... kali ni kat Haagen Danzs. Ais Krim kat cni gila sedap.. harga dia pun sedap 3 scoop dekat Rm30 so xleh la pergi selalu :)
thanks korang yang lepak sekali ngan aku... Arie + Wawa + Ayaya + Apple ^^


lastest of me.. gambar tak berkualiti langsung... hahaha...

sabtu lak kami semua pergi layan karoke.. sebelum 2 harus la ada sesi makan2... kami semua makan kat D Polo.. First time aku pergi sana tp xsempat nak snap gambar la best jugak sana happening.. pas2 layan Karoke kat Medan gopeng ape ntah nama tempat tu lupa lak... gambar pun xde jgk hset shahid dah... pukul 4.30pg baru sampai rumah... best!


thanks kepada En.Lalan sebab bawak jalan.. luv U :)




4 comments:

gorjesbanyakcakap said...

kau p karok?
sila layan kat OTK ye..
alaa kat dataran tuu..
aku suka terbaekkkkkkkkkkk

M.I.Z W.A.W.A said...

ye ye tau.. geng2 i sume dah pg..
aku next time.. dgr cte best dr prinz. sejam bp ek OTK?

...miSS fAi... said...

channel 133 dah xde...!!! wawawawawa. serius bosannn!! nak hindustannnnnnnn jugaakkk.... T_T

M.I.Z W.A.W.A said...

btl3 fai sdey woo.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...