CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, March 26, 2012

Me and Kids at Putrajaya

hai nama saya dania... jangan kacau saya nak drive ni... encik nak pergi mana? saya bawakkan :p

18/03/2012 - ni gambar aku ngan anak2 kakak aku.... dorang panggil aku Along. No Auntie auntie... mungkin dorang ni ingat aku ni muda sangat x sanggup nak panggil auntie kan... yang sulung Sabrina namanya, Faris second yang bongsu Dania. kami nak pergi Putrajaya ada Festival Belon Udara Panas.... Happy je budak2 ni bila ada orang nak layan. sampai je kat putrajaya nampak dah jem akan melanda... tapi ok la senang jugak dapat paking...




Agak sedih ckit mata langsung x ternampak Belon Udara... Punya la cari-cari tapi xjumpa jugak... rupanya kami datang salah time.. belon hanya akan naik pada awal pagi dengan petang je.. kami datang tengahari... sangatlah ruginya......... kami dapat jalan2 je pas2 amik gambar kat tempat belon tipu ni.. huhuhu sdey kan......


tengok Dania takut tengok orang tinggi hehe...disebabkan tersangat la sedih bercampur panas kami lepaking la kat Alamanda sebab tu jela yang paling dekat kan.... nampak x gambar 2 kek fondant yang cumil2... tak leh makan tau.. tengok je sentuh pun jangan... nasib budak2 ni baik arini... so mama dorang belanja makan KFC :)


petang ckit kami pun balik rumah.... Sekali aku dengar Abg ipar aku nak belanja makan lak sebabnya esok besday kakak aku merangkap wife dia la...


malam pun tibe kami semua berangkat g Pullman Lakeside Hotel,Putrajaya.. tempat ni memang clas jah... bila la aku mampu nak makan mahal2 camni huhu... mahal kot... alhamdulillah la ada orang belanja kan... siap ada kek malam ni. best2... HAPPY BESDAY KAKAK YANG KE-34





tengok muka aku ha..... selera BEBENOR :)
jemput makan semua...




2 comments:

gorjesbanyakcakap said...

best nye kau wa...
hish, happening n berseri je pas kawen nih...
eh, lari topik kan?
hehehe suka tgk kau ;)

sis wawa said...

best best... nak best cm aku cpt2 kawen hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...