CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, September 10, 2012

SA

saya suka pergi dating...

semalam saya keluar dating dengan shaiful azlan

saya keluar dating kat Jusco Kinta City

bila lapar kami singgah beli roti kat Auntie Anne

Thanks sayang bawak keluar dating (macam xbiasa keluar je...)

Thanks jugak sebab hari2 buatkan breakfast untuk saya..

Thanks sangat sebab isikan minyak kereta hari2..

akhir sekali thanks sebab selalu ada untuk saya :)


romantik kan saya... saya tau shaifulazlan 2 selalu skodeng blog ni
**entry gedikkkkk

ok bye...


1 comment:

NURULHANIF said...

amboi.. romantiknya.. kenapa tajuk pendek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...