CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Wednesday, November 2, 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!




SEGMEN JOM NAIKKAN BLOG MEMDADAK!!

SELAMAT PETANG
ni first time join segmen sebabnya http://nurulhanif.blogspot.com ni yang semangat tolong ajarkan macam mana nak tambah follower senang jer..


so geng jom la join sama ...

rasa nk tagged kat



kepada tuan rumah http://sipurpleviolet.blogspot.com sy dah buat apa yang awak pesan.. hehe.. ok geng2 selamat membanyakkan folower ye...



**link sy ada problem xleh kuar nama singkatan :'(



16 comments:

Amyra Azhar said...

dtg follow awk dr segmen yg sama :D

ciwty sajjeh said...

dari segmen yang sama ..
jom terjah blog green :)

http://ciwtysajjeh.blogspot.com/2011/11/segmenjom-naikkan-jumlah-follower.html#comments

Miraa Hussin II said...

follow saya :) saya da follow hihi http://revengeofmiraahussin.blogspot.com/2011/11/jom-naikkan-jumlah-follower.html hihi jan tipu

Siti Zuraina Bte Amran said...

hye salam perkenalan..^^
sy dri segmen yng sama..
kalaw free sila la singgah ke blog sya..=)

alynfazlin said...

singgah sini dr belog azfa. :)

Ain said...

singgah dari segmen yang sama. hihi. apa maksud 1310 tu ? tarikh lahir ek. kalau macam tu, sama lah :D

Liyana Aisyah said...

siggah sini dari segmen same. jemput datang

YNA said...

salam kenal dear :)

yna suggest x perlu guna word vefication utk memudahkan kwn2 komen :)

Eza Boom Boom :) said...

Brooom..Brooom..Brooom…..!! Bonceng motosikal, sambil-sambil tu singgah sini…Hye tuan rumah!! Eza datang sini nak hantar posto. :D Heee..Gurau je,datang dari segmen yang sama :P

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-jumlah-follower.html

shiema sufian said...

shiema dtg dr segmen yg same. jom singgah dan follow belog shiema :)

rahman said...

Hello, sy dari segmen yg sama. sy dah follow kamu, kamu pon silalah jd follower sy ye.. tq!

fiqah said...

Singgah dri segmen yg sama..salam perkenalan ..jom ke blog sya :)

PUTRY said...

dari segmen yg same . done folo . anyway , salam kenal yeaa :)

fieza24 said...

"dtg dari segmen yang sama . follow"

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow...follow pakjoe blk tau

PURPLEVIOLET said...

nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...