CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Monday, October 28, 2013

ada yang rindu ke? + Hot Spring Sg.Klah

Salam...

wah rindunya kat blog yang tenggelam timbul ni..
lama menyepi ada x yang rindu kite? hihi..

kerajinan nak menulis dah datang kembali.
punya la best sangat dapat balik IPOH lupa kat blog tercinta ni. LIFE cm biasa HAPPY sangat.. syukur ya Allah. boleh dikatakan aku asyik berjalan je sampai abis duit.. tapi xpela puaskan hati..

bulan lepas kami 1 family g HOT SPRING SG.KLAH. best la mandi manda kat sana.. bermalam lak kt CT Homestay rm350 semalam.. memang aku recomed la homestay dia best sangat.. luas and very mesra pelanggan... ada 4bilik yang sangat selesa..

banyak kereta muat tuk paking depan rumah...
 

dah xpayah jalan kaki utk masuk ke dalam Hot Spring..
 

tengok best kan... siap tunjuk good lagi!
 

ni tempat air gunung.. sejuk la jugak...


tempat rebus telur pun ada..
 

malamnya. kami berBBQ + Steamboat.. syok x terkata....
 

 

ni baru bangun tidur terus g posing..
 
 
sebenarnya gambar banyak sangat.. cukup la ckit2 kan.. jumpa lagi... :)



1 comment:

NURULHANAN said...

wa,knape xupdate blog..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...