CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, July 15, 2012

cerita sedih

assalamualaikum...hai blog kesayangan..

berkurun xupdate blog aku ni... mood terbang hilang kemana.. ilang bersama kegembiraan yang tuhan pinjamkan pada aku sekejap...

rezeki yang tuhan bagi telah diambil kembali... 5/7/2012 punya sejarah sendiri.. dugaan yang besar untuk aku.. mungkin ini ketentuan tuhan. im miscarriage dlm erti bahasa melayu saya keguguran.. semoga ade hikmah yang baik disebalik kejadian... tuhan dah rancang hidup kita dengan sebaik-baiknya... ye aku dah redho.. redho dengan dugaan ini.

nanti bila hati dah kembali sihat aku cerita balik pengalaman ni...
doakan aku cepat2 sihat...

:'( :'(
:'(
:'( :'(
:'( :'(
:'( :'(
:'( :'(
:'( :'(
:'(


6 comments:

...miSS fAi... said...

ya Allah, sabar ye wawa.... simpati sgt dengar berita ni. ujian Allah, DIA sebaik-baik perancang. DIA MAHA MENGETAHUI akan tiap-tiap sesuatu. be strong and keep healthy OK... moga Allah mengurniakan rezeki yang melimpah ruah dari sumber yang tidak disangka-sangka. amin..

=D

MiSs LaDyBiRd ^o^' said...

aku terbaca kat fb ko, tapi takut nak tanya..risau ko lagi sedih, dah ko tulis sini aku nak komen lah...sabar lah tau, orang kata baby yang meninggal dalam kandungan ni akan tunggu ibu dia di pintu syurga nanti, insyaAllah banyak masa lagi, mungkin ada hikmah di sebalik apa yang jadi ni..Allah lebih tau apa yang dirancangNya untuk kita...redha and banyak2 berdoa...

Safia Ibrahim said...

Takpe wawa, setiap yang jadi ada hikmahnye..jaga diri baik2 tao..org miscarriage pun kena pantang jgk...

M.I.Z W.A.W.A said...

thanks sahabat sekalian..
ye aku redho.. sdey memang sdey tp sampai bile aku nk bersdey kan..

dania rosly said...

ya allah wa...aku bersimpati..sabar ye...aggap ini semua dugaan dr Allah..die sayangkan ko sebab tu tuhan bagi ko dugaan cm ni..aku tau ko pasti kuat hadapi sume ni..

MaMADeBOt said...

waaa...
sory lmbt tau...
aku jarang dh bukak blog skang ni...

byk2 bsabar ye wa...
sedih dgr cerita ko ni...
xpe, setiap kejadian psti ada hikmahnye...
untung ko, ank ko dh tggu ko kt syurga...
pe2 pn aku doakan moga rzki ko tok menimang chaya mata dlm masa tdkt akn tmakbul nnt...
aminnnn...
take care tau...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...